DOE MEE & MAAK EEN TEKENING

Ook tekeningen van jou kunnen deel uitmaken van de projectie!

Naast de spectaculaire klank en projectieshow kan je telkens aan het einde van de show jouw eigen tekening/ontwerp op de gevel van het Koetshuis zien verschijnen.

Hoe je dat doet kan je hieronder stap voor stap terugvinden:

 1. Download de kleurplaat hieronder en print ze op A4 formaat af.
 • Lukt het niet om de kleurplaat te downloaden of kan je thuis niet printen? Geen probleem, bij het infokantoor “Visit Geraardsbergen” op de Markt kan je gratis de kleurplaat afhalen aan de balie!
 1. Maak er een mooi kunstwerk van. Kleur in, teken patroontjes, stempel erop, schrijf  een boodschap, kleef er foto’s op, wens iemand een gelukkige verjaardag of doe een origineel huwelijksaanzoek 🙂
  Leef je dus artistiek maar volledig uit! En vergeet niet je gegevens in te vullen. Meerdere tekeningen van één persoon mag natuurlijk ook!

 2. Breng je tekening binnen op de markt in het infokantoor “Visit Geraardsbergen” of steek ze daar in de bus. Wij zorgen dan dat ze ingescand wordt volgens het juiste formaat, zetten je tekening op onze website hier en voegen een QR code toe.

 3. Kom op een van de data van ons event langs. Ga met je gsm naar onze site en klik op de pagina “Jouw tekening en QR code”.

 4. Zoek je tekening, klik erop tot ze volledig verschijnt en klik dan nogmaals om je QR code te zien. Je kan uiteraard dit op voorhand thuis doen en gewoon je QR code printen of een screengrab bewaren en meenemen.

 5. Ga dan naar de kiosk die voor het Koetshuis zal staan, scan je QR code of vraag het even aan onze medewerker die daar zal staan.

 6. Geniet samen met je vrienden en familie van jouw kunstwerk op de gevel van het koetshuis. Tot dan!
 • PS: We vinden het natuurlijk super dat je meewerkt aan ons event en je creativiteit laat hoogtij vieren maar weet dat wij genoodzaakt zijn alle religieuze, commerciële en haatboodschappen te weren.