INFO


WAT

Een geprojecteerde visuele show en lichtspektakel op en rond de Sint-Amandskerk op de Markt in Geel. De show duurt 10 minuten en wordt enkele keren per avond afgespeeld: 21u45, 22u15, 22u45.
Tussen deze show tonen we ingezonden foto’s van Gelenaars. Stuur je eigen foto of afbeelding in op Ontwerp je eigen projectie.

WAAR

Op en rond de Sint-Amandskerk op de Markt in Geel.

WANNEER

Van 4 juli tot 30 augustus 2020, dagelijks vanaf zonsondergang.

HOE

De organisatie biedt alle Gelenaars de kans om deel uit te maken van het lichtspektakel. Via Ontwerp zelf je projectie op de website krijgen ze de mogelijkheid tekeningen, beelden, foto’s, kunstwerken, persoonlijke boodschappen … in te zenden. Alle ingezonden afbeeldingen worden opgedeeld in categorieën/thema’s. Elke dag staat een bepaald thema en zijn foto’s centraal. In onze Agenda vind je de planning van deze thema’s en categorieën. Bekijk hier dus wanneer jouw foto op de kerk zal verschijnen.

De organisatie hoopt hiermee de zomer van stad Geel op te fleuren en aantrekkelijk te maken.

Alle inzendingen worden gescreend op zowel kwaliteit als inhoud. De organisatie behoudt het recht afbeeldingen te weigeren om de kwaliteit van het lichtspektakel te bewaken. Er is uiteraard geen plaats voor negativiteit of misbruik.

Van eenvoud tot complexe creativiteit, alles is welkom!